Ligji antimafia, disa prej subjekteve të OFL u kontrolluan më parë – A2

Ligji antimafia, disa prej subjekteve të OFL u kontrolluan më parë

Mes 15 personave të cilët duhet të plotësojnë formularin e pasurisë, disa prej tyre kanë qenë subjekt i ligjit antimafia dhe hetimit pasuror. Vetëm përgjatë vitit 2018 ligji antimafia është zbatuar në 774 raste të hetimit nga ana e Prokurorisë por nga Gjykata janë pranuar vetëm 7 kërkesa për sekuestrim dhe 4 kërkesa për konfiskimin.