Ligji për dosjet, Balla: Janë dy propozime, synojmë ta miratojmë deri në fund të korrikut

Publikuar më: 31/3/2023, ora 19:41

Ligji për dosjet, Balla: Janë dy propozime, synojmë ta miratojmë deri në fund të korrikut

Publikuar më: 31/3/2023, ora 19:41

Mazhoranca dhe opozita po diskutojnë dy variante të ndalimit të ish-bashkëpunëtorëve të sigurimit të shtetit për të qenë pjesë jo vetëm e politikës, por edhe zgjedhjes në funksione vendore.

Ligji për dosjet, Balla: Janë dy propozime, synojmë ta miratojmë deri në fund të korrikut

Publikuar më: 31/3/2023, ora 19:41

Mazhoranca dhe opozita po diskutojnë dy variante të ndalimit të ish-bashkëpunëtorëve të sigurimit të shtetit për të qenë pjesë jo vetëm e politikës, por edhe zgjedhjes në funksione vendore.