Ligji për kriptomonedhat dhe të dielat pa makina nga vjeshta në pranverë

Edhe këtë të martë, në “Dita jonë” ishte i ftuar gazetari i ekonomisë në A2, Angelo Haruni, i cili komentoi çështje të biznesit dhe të ekonomisë. Me Angelon u diskutua edhe për kuadrin ligjor që lidhet me kriptovalutat dhe rreziqet që paralajmërohen nga përdorimi i tyre. Biseduam gjithashtu edhe për të dielat pa makina nga tetori në prill.