Ligji për Kushtetuesen, Bylykbashi: Arsyetim skandaloz për rritjen e pagave për gjyqtarët

Publikuar më: 14/9/2023, ora 11:46

Ligji për Kushtetuesen, Bylykbashi: Arsyetim skandaloz për rritjen e pagave për gjyqtarët

Publikuar më: 14/9/2023, ora 11:46

Deputeti i Partisë Demokratike, Oerd Bylykbashi, deklaroi se do votojë kundër ligjit për Gjykatën Kushtetuese që i hap rrugën rritjes së rrogës për anëtarët e saj. Ligjvënësi demokrat u shpreh se arsyetimi për rritjen e pagave për këtë kategori është skandaloz dhe shtoi se nëse ligj hyn në fuqi një gjyqtar do paguhet sa 100 pensionistë së bashku.

Ligji për Kushtetuesen, Bylykbashi: Arsyetim skandaloz për rritjen e pagave për gjyqtarët

Publikuar më: 14/9/2023, ora 11:46

Deputeti i Partisë Demokratike, Oerd Bylykbashi, deklaroi se do votojë kundër ligjit për Gjykatën Kushtetuese që i hap rrugën rritjes së rrogës për anëtarët e saj. Ligjvënësi demokrat u shpreh se arsyetimi për rritjen e pagave për këtë kategori është skandaloz dhe shtoi se nëse ligj hyn në fuqi një gjyqtar do paguhet sa 100 pensionistë së bashku.