Ligji për parqet teknologjike, Hatixhe Bilibashi: I domosdoshëm për zhvillimin e bizneseve

Publikuar më: 15/7/2022, ora 21:33

Ligji për parqet teknologjike, Hatixhe Bilibashi: I domosdoshëm për zhvillimin e bizneseve

Publikuar më: 15/7/2022, ora 21:33

Ligji për parqet teknologjike është shumë i domosdoshëm për zhvillimin e teknologjisë. Për eksperten e teknologjinë Hatixhe Bilibashi, Shqipëria është mbrapa me zhvillimin e teknologjisë. Sipas saj “qëllimi kryesor është të krijojmë hapësira për bizneset. Përveç ligjit duhet të arrijmë të bashkojmë disa aktorë dhe qendrat kërkimore në këtë fushë për sipërmarrësit e rinj”.

Ligji për parqet teknologjike, Hatixhe Bilibashi: I domosdoshëm për zhvillimin e bizneseve

Publikuar më: 15/7/2022, ora 21:33

Ligji për parqet teknologjike është shumë i domosdoshëm për zhvillimin e teknologjisë. Për eksperten e teknologjinë Hatixhe Bilibashi, Shqipëria është mbrapa me zhvillimin e teknologjisë. Sipas saj “qëllimi kryesor është të krijojmë hapësira për bizneset. Përveç ligjit duhet të arrijmë të bashkojmë disa aktorë dhe qendrat kërkimore në këtë fushë për sipërmarrësit e rinj”.