Ligji për Presidentin, deputeti Shameti sqaron hapat e mazhorancës

Socialistët kanë draftuar nismën ligjore për Presidentin. Përgjatë këtyre muajve nuk kanë munguar përplasjet institucionale mes mazhorancës dhe kreut të shtetit. Gazetarja Elona Gjylmi sjell më shumë detaje.