Ligji për tatimin mbi të ardhurat dhe efektet e tij

Publikuar më: 24/6/2022, ora 20:35

Ligji për tatimin mbi të ardhurat dhe efektet e tij

Publikuar më: 24/6/2022, ora 20:35

Për ligjin e tatimit mbi të ardhurat, i cili nuk ndryshon që prej vitit 1998, e tashmë qeveria e ka hedhur për konsultim publik dhe pritet të ketë ndikim tek një pjesë e mirë e taksa paguesve, foli në Business News Klodian Muço, ekspert për ekonominë.

Ligji për tatimin mbi të ardhurat dhe efektet e tij

Publikuar më: 24/6/2022, ora 20:35

Për ligjin e tatimit mbi të ardhurat, i cili nuk ndryshon që prej vitit 1998, e tashmë qeveria e ka hedhur për konsultim publik dhe pritet të ketë ndikim tek një pjesë e mirë e taksa paguesve, foli në Business News Klodian Muço, ekspert për ekonominë.