Lihet në “arrest shtëpie” gjyqtarja e Elbasanit

Publikuar më: 16/8/2022, ora 16:53

Lihet në “arrest shtëpie” gjyqtarja e Elbasanit

Publikuar më: 16/8/2022, ora 16:53

Gjykata e Apelit të Posaçëm lë të pandryshuar masën e sigurisë “arrest shtëpie” për gjyqtaren e Elbasanit te akuzuar për “korrupsion” Zamira Vyshka. Gjyqtarja e dyshuar ka mohuar akuzën duke pretenduar se hetimi ndaj saj është i montuar. Njëkohësisht Apeli la në fuqi masën “arrest në shtëpi” për të dyshuarin Andrea Tirana dhe masën “arrest në burg” për Ilir Pashaj, Taulant Ramollarin dhe Xhulio Musën.

Lihet në “arrest shtëpie” gjyqtarja e Elbasanit

Publikuar më: 16/8/2022, ora 16:53

Gjykata e Apelit të Posaçëm lë të pandryshuar masën e sigurisë “arrest shtëpie” për gjyqtaren e Elbasanit te akuzuar për “korrupsion” Zamira Vyshka. Gjyqtarja e dyshuar ka mohuar akuzën duke pretenduar se hetimi ndaj saj është i montuar. Njëkohësisht Apeli la në fuqi masën “arrest në shtëpi” për të dyshuarin Andrea Tirana dhe masën “arrest në burg” për Ilir Pashaj, Taulant Ramollarin dhe Xhulio Musën.