Lija e majmunëve, Ulqinaku: Asnjë rast në Shqipëri, Shapo: Komuniteti më i prekur, Gay e biseksual

Publikuar më: 31/5/2022, ora 20:22

Lija e majmunëve, Ulqinaku: Asnjë rast në Shqipëri, Shapo: Komuniteti më i prekur, Gay e biseksual

Publikuar më: 31/5/2022, ora 20:22

Në vendin tonë nuk ka asnjë rast të konfirmuar me linë e majmunvëe, por është ngritur sistemi i survejimit. Këtë konfirmoi në studion e Debatit në A2 CNN nëndrejtori i ISHP-së Dritan Ulqinaku në studion e Debatit me Alba Alishanin në A2 CNN, sipas të cilit rreziku ekziston për shkak të lëvizjes dhe periudhës 21 ditore të inkubacionit të virusit. Ndërsa Mjeku Lajdon Shapo nga Londra theksoi se raste më të shumta janë vërejtur në komunitete homoseksuale dhe biseksuale.

Lija e majmunëve, Ulqinaku: Asnjë rast në Shqipëri, Shapo: Komuniteti më i prekur, Gay e biseksual

Publikuar më: 31/5/2022, ora 20:22

Në vendin tonë nuk ka asnjë rast të konfirmuar me linë e majmunvëe, por është ngritur sistemi i survejimit. Këtë konfirmoi në studion e Debatit në A2 CNN nëndrejtori i ISHP-së Dritan Ulqinaku në studion e Debatit me Alba Alishanin në A2 CNN, sipas të cilit rreziku ekziston për shkak të lëvizjes dhe periudhës 21 ditore të inkubacionit të virusit. Ndërsa Mjeku Lajdon Shapo nga Londra theksoi se raste më të shumta janë vërejtur në komunitete homoseksuale dhe biseksuale.