Lija e majmunit, çfarë kujdesi duhet të kemi për këtë sëmundje infektive?

Publikuar më: 26/7/2022, ora 10:08

Lija e majmunit, çfarë kujdesi duhet të kemi për këtë sëmundje infektive?

Publikuar më: 26/7/2022, ora 10:08

Për të folur për linë e majmunit dhe kujdesin që duhet të kemi ndaj saj ishte i ftuar në Ditarin e mëngjesit në A2 CNN Arben Pilaca, mjek infeksionist.

Lija e majmunit, çfarë kujdesi duhet të kemi për këtë sëmundje infektive?

Publikuar më: 26/7/2022, ora 10:08

Për të folur për linë e majmunit dhe kujdesin që duhet të kemi ndaj saj ishte i ftuar në Ditarin e mëngjesit në A2 CNN Arben Pilaca, mjek infeksionist.