Liria e medias, Dervishi: Situata në Shqipëri është paradoksale. Ka pika të errëta që minojnë misionin tonë

Në Ditën Ndërkombëtare të Lirisë së Medias, analisti Lutfi Dervishi e cilëson paradoksale situatën e medias në Shqipëri. Sipas tij institucionet nuk garantojnë dot lirinë e medias, ndërkohë që thekson se ka përkeqësim të gjuhës së urrejtjes dhe përkeqësim të zbatimit të ligjit për të marrë informacion.