Liria e medias, Meta ngre shqetësime, Rama mohon gjetjet e raportit

Publikuar më: 3/5/2022, ora 15:39

Liria e medias, Meta ngre shqetësime, Rama mohon gjetjet e raportit

Publikuar më: 3/5/2022, ora 15:39

Presidenti Meta dhe kryeministri Rama ndajnë qasje të ndryshme edhe për sa i përket lirisë së medias në Shqipëri. Kreu i shtetit e sheh si shqetësues situatën aktuale të medias në vend, ndërsa krejt të kundërtën shpreh kryeministri Rama.

Liria e medias, Meta ngre shqetësime, Rama mohon gjetjet e raportit

Publikuar më: 3/5/2022, ora 15:39

Presidenti Meta dhe kryeministri Rama ndajnë qasje të ndryshme edhe për sa i përket lirisë së medias në Shqipëri. Kreu i shtetit e sheh si shqetësues situatën aktuale të medias në vend, ndërsa krejt të kundërtën shpreh kryeministri Rama.