Liria e shprehjes, marrëdhënia mes platformave dhe individëve

Pedagogu i komunikimit Erlis Çela sjell në Dita Jonë mendimin e tij rreth vendimit të platformave të mëdha të rrjeteve sociale për të censuruar presidentin Donald Trump.