Liria e shtypit, Shqipëria pa progres. Kikia dhe Mejdini: Censura, problem

3 maji është dita e dedikuar për lirinë e shtypit. Ky përvjetor e gjen Shqipërinë në nivel të njëjtë botëror, teksa në raportin e “Reporterëve pa kufij” renditet në vendin e 83-të. Por, cilat janë problematikat dhe shqetësimet kryesore të medias në vend? Ndjekim përshtypjet e dy gazetarëve: Mentor Kikia dhe Fatjona Mejdini.

  • LAJMI I FUNDIT | PD drejt 13 qershorit - Absolut 4
  • LAJMI I FUNDIT | Të ftuar: Çlirim Gjata, Genti Malko, Lutfi Dervishi, Ilir Kalemaj
  • LAJMI I FUNDIT | PD drejt 13 qershorit - Absolut 4