Lirohet në Dubai Plaurent Dervishaj, në kërkim nga SPAK për vrasje dhe grup kriminal

Autoritetet e drejtësisë në Dubai kanë lënë të lirë Plaurent Dervishaj, i akuzuar në Shqipëri për vrasjen e Klodian Saliut në 25 shkurt 2005 në Durrës. Mësohet se lirimi i tij është kryer pak ditë më parë, menjëherë pas përfundimit të afatit 40 ditor në burg.