“Lista e Britanisë me 12 persona non grata”, Çipa: E pakonfirmuar, duket si një tentativë për parapolitizim

Publikuar më: 14/9/2023, ora 20:23

“Lista e Britanisë me 12 persona non grata”, Çipa: E pakonfirmuar, duket si një tentativë për parapolitizim

Publikuar më: 14/9/2023, ora 20:23

I ftuar në “Ditari” i orës 19:00 në A2 CNN ishte analisti Aleksandër Çipa, ku foli për ndryshimet në qeveri dhe për zhvillimet më të fundit politike në vendin tonë.

“Lista e Britanisë me 12 persona non grata”, Çipa: E pakonfirmuar, duket si një tentativë për parapolitizim

Publikuar më: 14/9/2023, ora 20:23

I ftuar në “Ditari” i orës 19:00 në A2 CNN ishte analisti Aleksandër Çipa, ku foli për ndryshimet në qeveri dhe për zhvillimet më të fundit politike në vendin tonë.