Lista më e mirë e filmave dhe serialeve gjatë vitit 2020

Kush janë prodhimet kinematografike më të vlerësuara dhe kritikuara gjatë 2020, Genc Kojdheli solli në Dita Jonë listën e filmave dhe serialeve që sipas tij nuk duhen humbur.