Lista Putin për Ukrainën, 100 ditë nga lufta të cilën e quan “operacion special”

Publikuar më: 31/5/2022, ora 13:09

Lista Putin për Ukrainën, 100 ditë nga lufta të cilën e quan “operacion special”

Publikuar më: 31/5/2022, ora 13:09

Presidenti rus Vladimir Putin autorizoi një operacion special ushtarak në rajonin ukrainas të Donbas në orët e para të mëngjesit të 24 shkurtit dhe i bëri thirrje ushtrisë ukrainase, të ulë armët e të shkojë në shtëpi.

Lista Putin për Ukrainën, 100 ditë nga lufta të cilën e quan “operacion special”

Publikuar më: 31/5/2022, ora 13:09

Presidenti rus Vladimir Putin autorizoi një operacion special ushtarak në rajonin ukrainas të Donbas në orët e para të mëngjesit të 24 shkurtit dhe i bëri thirrje ushtrisë ukrainase, të ulë armët e të shkojë në shtëpi.