Listat e hapura, Salianji: Duhet një sistem proporcional kombëtar

Ish-deputeti i Partisë Demokratike, Ervin Salianji, në “Dita Jonë” ka folur për debatin për lista të hapura, nga ku u shpreh se ai është për një sistem proporcional kombëtar.

Megjithatë, Salianji thekson se aktualisht PD dhe opozita e bashkuar është e fokusuar te garantimi i votës së lirë. Ai foli edhe për pozitën e Bashës nëse do të kishim një sistem proporcional.