LIVE | Kurorëzohet Charles III, Mbreti i ri i Mbretërisë së Bashkuar

Publikuar më: 10/9/2022, ora 11:20

LIVE | Kurorëzohet Charles III, Mbreti i ri i Mbretërisë së Bashkuar

Publikuar më: 10/9/2022, ora 11:20

Pas vdekjes së Mbretëreshës Elizabeth II, djali i saj, Charles, kurorëzohet sot si Mbreti i ri i Mbretërisë së Bashkuar. Ndiqni edicionin special në A2 CNN, me Denisa Pasholli dhe Rosalba Bejdo.

LIVE | Kurorëzohet Charles III, Mbreti i ri i Mbretërisë së Bashkuar

Publikuar më: 10/9/2022, ora 11:20

Pas vdekjes së Mbretëreshës Elizabeth II, djali i saj, Charles, kurorëzohet sot si Mbreti i ri i Mbretërisë së Bashkuar. Ndiqni edicionin special në A2 CNN, me Denisa Pasholli dhe Rosalba Bejdo.