Liz Truss do të jetë kryeministrja e re e Britanisë së Madhe, ulje taksash dhe ngrirje faturash

Publikuar më: 5/9/2022, ora 16:38

Liz Truss do të jetë kryeministrja e re e Britanisë së Madhe, ulje taksash dhe ngrirje faturash

Publikuar më: 5/9/2022, ora 16:38

Liz Truss është kryeministrja e re e Mbretërisë së Bashkuar, pasi mposhti rivalin Rishi Sunak me 57 për qind të votave në garën brenda Partisë Konservatore. Në fjalimin e parë ajo premtoi të adresonte shqetësimet kryesore të popullit me ulje taksash dhe ngrirje të çmimit të energjisë elektrike.

Liz Truss do të jetë kryeministrja e re e Britanisë së Madhe, ulje taksash dhe ngrirje faturash

Publikuar më: 5/9/2022, ora 16:38

Liz Truss është kryeministrja e re e Mbretërisë së Bashkuar, pasi mposhti rivalin Rishi Sunak me 57 për qind të votave në garën brenda Partisë Konservatore. Në fjalimin e parë ajo premtoi të adresonte shqetësimet kryesore të popullit me ulje taksash dhe ngrirje të çmimit të energjisë elektrike.