Lleshaj: Duruan me orë, punonjësit e policisë të kishin vepruar ndryshe me Dollapin

Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj doli në konferencë për shtyp, ku iu referua ngjarjeve të djeshme si një “sulm i organizuar militantësh, që rrezikuan jetën e punonjësve të policisë, por edhe të protestuesve të tjerë”.

Ministri mbrojti forcat e rendit, që “meritojnë respektin e të gjithë shqiptarëve” duke duruar me orë sulmet me shishe molotov, gurë dhe sende të tjera të forta, duke theksuar se “do të kishte qenë në nderin e atij grupimi që pretendon se është politik, demokratik dhe evropian, të ndalte dorën nga ata që thjesht kryejnë me sakrificë një detyrim ligjor”.

Shkarkoni aplikacionin e A2