Llogari që nuk përputhen, rritja e çmimeve, 2-fish më e lartë se sa indeksimi i pensioneve

Publikuar më: 9/9/2022, ora 16:35

Llogari që nuk përputhen, rritja e çmimeve, 2-fish më e lartë se sa indeksimi i pensioneve

Publikuar më: 9/9/2022, ora 16:35

Jetesa e një pensionisti është shtrenjtuar 2 herë më shumë se sa ndihma që u dha qeveria në paketën e dytë të rezistencës. Krahasuar me shtatorin e një viti më parë, për bukën, vajin, vezën, mishin e produktet e tjera të konsumit si dhe shërbimet e nevojshme një i moshuar po paguan 20 për qind më shumë, që përkthyer në para’ janë rreth 4 mijë e 800 lekë.

Llogari që nuk përputhen, rritja e çmimeve, 2-fish më e lartë se sa indeksimi i pensioneve

Publikuar më: 9/9/2022, ora 16:35

Jetesa e një pensionisti është shtrenjtuar 2 herë më shumë se sa ndihma që u dha qeveria në paketën e dytë të rezistencës. Krahasuar me shtatorin e një viti më parë, për bukën, vajin, vezën, mishin e produktet e tjera të konsumit si dhe shërbimet e nevojshme një i moshuar po paguan 20 për qind më shumë, që përkthyer në para’ janë rreth 4 mijë e 800 lekë.