Lojë me “Slime” ndaj pikëllimit, materiali zbavitës që ndihmon të gjitha shqisat

Publikuar më: 21/7/2022, ora 12:21

Lojë me “Slime” ndaj pikëllimit, materiali zbavitës që ndihmon të gjitha shqisat

Publikuar më: 21/7/2022, ora 12:21

Materiali “Slime” dihet tashmë që është kthyer në një lojë të preferuar fëmijësh, por mesa duket nuk ka vetëm këtë qëllim. Dy miqtë të cilët kanë hapur tashmë një institute të dedikuar për gjërat me “Slime”, zbuluan se loja me të të ndihmon të lehtësosh dhimbjen dhe pikëllimin.

Lojë me “Slime” ndaj pikëllimit, materiali zbavitës që ndihmon të gjitha shqisat

Publikuar më: 21/7/2022, ora 12:21

Materiali “Slime” dihet tashmë që është kthyer në një lojë të preferuar fëmijësh, por mesa duket nuk ka vetëm këtë qëllim. Dy miqtë të cilët kanë hapur tashmë një institute të dedikuar për gjërat me “Slime”, zbuluan se loja me të të ndihmon të lehtësosh dhimbjen dhe pikëllimin.