Londra me rrezik të lartë nga Covid-19, kufizime më të rrepta për miliona qytetarë

Miliona qytetarë britanikë do të përballen me kufizime më të rrepta nga e shtuna, ndërsa Londra, Eseks dhe qytete të tjera përfshihen në kategorinë e zonave me rrezik të lartë të Covid-19.