“Lova Fest”, sporte uji, ajri dhe toke në plazhin e Livadhit

Publikuar më: 28/7/2022, ora 10:37

“Lova Fest”, sporte uji, ajri dhe toke në plazhin e Livadhit

Publikuar më: 28/7/2022, ora 10:37

Në plazhin e Livadhit, vetëm pakëz në veri të Himarës do të bëhet në datat 19 deri më 21 gusht, destinacioni i të gjithë atyre që duan të ushtrojnë sportet ujore, malore dhe ato të ajrit. LovaFest quhet ky organizim, që ka si synim promomovimin e vlerave natyrore dhe kulturore të zonës dhe të afrojë sa më shumë të rinj dhe jo vetëm drejt këtyre destinacioneve magjepsëse. Flavia Hitaj dhe Elio Rrapo ishte të ftuara në Dita Jonë nga ku folën më shumë për këtë organizim.

“Lova Fest”, sporte uji, ajri dhe toke në plazhin e Livadhit

Publikuar më: 28/7/2022, ora 10:37

Në plazhin e Livadhit, vetëm pakëz në veri të Himarës do të bëhet në datat 19 deri më 21 gusht, destinacioni i të gjithë atyre që duan të ushtrojnë sportet ujore, malore dhe ato të ajrit. LovaFest quhet ky organizim, që ka si synim promomovimin e vlerave natyrore dhe kulturore të zonës dhe të afrojë sa më shumë të rinj dhe jo vetëm drejt këtyre destinacioneve magjepsëse. Flavia Hitaj dhe Elio Rrapo ishte të ftuara në Dita Jonë nga ku folën më shumë për këtë organizim.