LSI nuk ka rakordim me PD, Vasili: Opozita ka fuqi të madhe kur nuk kompleksohet nga faktorë të jashtëm

Përditësuar më: 1/11/2021, ora 20:59

LSI nuk ka rakordim me PD, Vasili: Opozita ka fuqi të madhe kur nuk kompleksohet nga faktorë të jashtëm

Përditësuar më: 1/11/2021, ora 20:59

“Opozita ka fuqi të madhe kur është konseguente, ballore, kur merr vendime dhe kur nuk i shmanget përballjes me çështjet, pa u kompleksuar nga presionet qoftë edhe nga faktorë të jashtëm”. Këtë qëndrim shprehu nënkryetari i LSI-së Petrit Vasili, në studion e Debati në A2 CNN me Alba Alishani, teksa e quan të njëanshëm propozimin e demokratëve për vetingun e politikanëve. Sipas tij SPAK ka dhënë prova për të mos qenë i besueshëm.

LSI nuk ka rakordim me PD, Vasili: Opozita ka fuqi të madhe kur nuk kompleksohet nga faktorë të jashtëm

Përditësuar më: 1/11/2021, ora 20:59

“Opozita ka fuqi të madhe kur është konseguente, ballore, kur merr vendime dhe kur nuk i shmanget përballjes me çështjet, pa u kompleksuar nga presionet qoftë edhe nga faktorë të jashtëm”. Këtë qëndrim shprehu nënkryetari i LSI-së Petrit Vasili, në studion e Debati në A2 CNN me Alba Alishani, teksa e quan të njëanshëm propozimin e demokratëve për vetingun e politikanëve. Sipas tij SPAK ka dhënë prova për të mos qenë i besueshëm.