Luan Daci zhvendos betejën ligjore në Gjykatën Kushtetuese, kërkon shfuqizimin e vendimeve ndaj tij

Publikuar më: 2/8/2022, ora 19:13

Luan Daci zhvendos betejën ligjore në Gjykatën Kushtetuese, kërkon shfuqizimin e vendimeve ndaj tij

Publikuar më: 2/8/2022, ora 19:13

Luan Daci, ish-anëtari i KPA-së, i fajësuar nga drejtësia për “falsifikim të dokumenteve”, e ka zhvendosur betejën e tij ligjore në Gjykatën Kushtetuese. Daci kërkon shfuqizimin e tri vendimeve ndaj tij, si të papajtueshëm me Kushtetutën dhe kthimin e çështjes për rigjykim në shkallën e parë të Gjykatës së Posaçme.

Luan Daci zhvendos betejën ligjore në Gjykatën Kushtetuese, kërkon shfuqizimin e vendimeve ndaj tij

Publikuar më: 2/8/2022, ora 19:13

Luan Daci, ish-anëtari i KPA-së, i fajësuar nga drejtësia për “falsifikim të dokumenteve”, e ka zhvendosur betejën e tij ligjore në Gjykatën Kushtetuese. Daci kërkon shfuqizimin e tri vendimeve ndaj tij, si të papajtueshëm me Kushtetutën dhe kthimin e çështjes për rigjykim në shkallën e parë të Gjykatës së Posaçme.