Luan Rama: PS për të ardhur keq, nuk dihet ku fillon partia dhe ku strukturat kriminale – A2

Luan Rama: PS për të ardhur keq, nuk dihet ku fillon partia dhe ku strukturat kriminale

Zevendëskryetari i Lëvisjes Socialiste për Integrim, Luan Rama, ishte i ftuar sot në A2 për të komentuar ngjarjet e fundit të politikës në vend.