Lufta dhe diplomacia

Publikuar më: 6/6/2022, ora 09:10

Lufta dhe diplomacia

Publikuar më: 6/6/2022, ora 09:10

Konflikti i armatosur mes Ukrainës dhe Rusisë ka kaluar tanimë ditën e tij të 100, duke lënë pas vetëm vdekje e shkatërrim. Paketa e gjashtë e sanksioneve ndaj Kremlinit vuri në diskutim qëndrimin e unifikuar të vendeve të BE-së, ku kryeministri Victor Orban, arriti të shmangë për Hungarinë embargon për naftën ruse. Në anën tjetër, Turqia vazhdon përpjekjet diplomatike për shuarjen e konfliktit, por vazhdon të jetë e vendosur të ndalojë hyrjen e Finlandës dhe Suedisë në NATO. Të gjitha këto zhvillime i komentuam me pedagogun Medlir Mema.

Lufta dhe diplomacia

Publikuar më: 6/6/2022, ora 09:10

Konflikti i armatosur mes Ukrainës dhe Rusisë ka kaluar tanimë ditën e tij të 100, duke lënë pas vetëm vdekje e shkatërrim. Paketa e gjashtë e sanksioneve ndaj Kremlinit vuri në diskutim qëndrimin e unifikuar të vendeve të BE-së, ku kryeministri Victor Orban, arriti të shmangë për Hungarinë embargon për naftën ruse. Në anën tjetër, Turqia vazhdon përpjekjet diplomatike për shuarjen e konfliktit, por vazhdon të jetë e vendosur të ndalojë hyrjen e Finlandës dhe Suedisë në NATO. Të gjitha këto zhvillime i komentuam me pedagogun Medlir Mema.