Lufta dhe gjeopolitika, leximi i realitetit në rajon

Publikuar më: 3/5/2022, ora 21:56

Lufta dhe gjeopolitika, leximi i realitetit në rajon

Publikuar më: 3/5/2022, ora 21:56

Politologu Shkumbin Beqiri analizon ngjarjet e fundit në rajon, dhe ndikimi i tij nga konflikti i shpërthyer në Ukrainë.