Lufta kundër pastrimit të parave, Besnik Muçi: Raporti i Moneyval konstatoi boshllëqe thelbësore

Publikuar më: 26/5/2021, ora 21:34

Lufta kundër pastrimit të parave, Besnik Muçi: Raporti i Moneyval konstatoi boshllëqe thelbësore

Publikuar më: 26/5/2021, ora 21:34

Në emisionin A2 Business është diskutuar në lidhje me raportin e publikuar së fundmi nga Moneyval (struktura e Këshillit të Europës) për masat kundër pastrimit të parave dhe financimit të terrorizmit. Ky raport vlerësoi se Shqipëria nuk ka shënuar progres në luftën kundër pastrimit të parave, duke e renditur atë në listën e vendeve gri.

Lufta kundër pastrimit të parave, Besnik Muçi: Raporti i Moneyval konstatoi boshllëqe thelbësore

Publikuar më: 26/5/2021, ora 21:34

Në emisionin A2 Business është diskutuar në lidhje me raportin e publikuar së fundmi nga Moneyval (struktura e Këshillit të Europës) për masat kundër pastrimit të parave dhe financimit të terrorizmit. Ky raport vlerësoi se Shqipëria nuk ka shënuar progres në luftën kundër pastrimit të parave, duke e renditur atë në listën e vendeve gri.