“Lufta mbaron vetëm me mposhtjen e Rusisë”, profesor Philips: Kosova në rrezik, mund të hapet front

Publikuar më: 23/9/2022, ora 22:35

“Lufta mbaron vetëm me mposhtjen e Rusisë”, profesor Philips: Kosova në rrezik, mund të hapet front

Publikuar më: 23/9/2022, ora 22:35

“Kjo luftë do të mbarojë vetëm kur të jetë mposhtur Rusia”. David Philips, drejtori i programit për paqen dhe të drejtat e njeriut në institutin respektiv në Universitetin e Columbias, në një intervistë për A2 CNN me Merita Haklaj shprehet i shqetësuar për situatën në Ballkanin Perëndimor, veçanërisht pas fushatës të Vladimir Putin në Ukrainë. Ndoshta në dimensione me të vogla, një situate e tillë mund të ndodhë edhe në Ballkanin perëndimor, ku Serbia duket i vetmi aleat i Kremlinit në rajon.

“Lufta mbaron vetëm me mposhtjen e Rusisë”, profesor Philips: Kosova në rrezik, mund të hapet front

Publikuar më: 23/9/2022, ora 22:35

“Kjo luftë do të mbarojë vetëm kur të jetë mposhtur Rusia”. David Philips, drejtori i programit për paqen dhe të drejtat e njeriut në institutin respektiv në Universitetin e Columbias, në një intervistë për A2 CNN me Merita Haklaj shprehet i shqetësuar për situatën në Ballkanin Perëndimor, veçanërisht pas fushatës të Vladimir Putin në Ukrainë. Ndoshta në dimensione me të vogla, një situate e tillë mund të ndodhë edhe në Ballkanin perëndimor, ku Serbia duket i vetmi aleat i Kremlinit në rajon.