Lufta merr një tjetër drejtim, 111 tanke në Ukrainë nga SHBA dhe Gjermania

Publikuar më: 27/1/2023, ora 08:21

Lufta merr një tjetër drejtim, 111 tanke në Ukrainë nga SHBA dhe Gjermania

Publikuar më: 27/1/2023, ora 08:21

Producentja e lajmeve ndërkombëtare Rosalba Bejdo e ftuar në Dita Jonë.