Lufta ndaj fshehjes së pagave, Tatimet targetojnë universitetet, kompanitë e sigurimit dhe mediat

Publikuar më: 5/8/2022, ora 19:55

Lufta ndaj fshehjes së pagave, Tatimet targetojnë universitetet, kompanitë e sigurimit dhe mediat

Publikuar më: 5/8/2022, ora 19:55

Tatimet do të nisin fazën e radhës të planit kundër informalitetit në paga. Pas letrave të dërguara në fund të vitit të shkuar drejt bizneseve që dyshoheshin se nëndeklaronin pagat e punonjësve të tyre, tani administrata është gati të zbresë për kontrolle në terren. Njësia e posaçme antiinformalitet dhe Drejtoria e Riskut e kanë përqëndruar punën këto muaj në analiza të thelluara për të nxjerrë sektorët më problematikë.

Lufta ndaj fshehjes së pagave, Tatimet targetojnë universitetet, kompanitë e sigurimit dhe mediat

Publikuar më: 5/8/2022, ora 19:55

Tatimet do të nisin fazën e radhës të planit kundër informalitetit në paga. Pas letrave të dërguara në fund të vitit të shkuar drejt bizneseve që dyshoheshin se nëndeklaronin pagat e punonjësve të tyre, tani administrata është gati të zbresë për kontrolle në terren. Njësia e posaçme antiinformalitet dhe Drejtoria e Riskut e kanë përqëndruar punën këto muaj në analiza të thelluara për të nxjerrë sektorët më problematikë.