Lufta ndaj krimit, Yuri Kim: Policia të rrisë besimin e publikut në integritetin e saj

Publikuar më: 4/11/2021, ora 15:48

Lufta ndaj krimit, Yuri Kim: Policia të rrisë besimin e publikut në integritetin e saj

Publikuar më: 4/11/2021, ora 15:48

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara Yuri Kim përcolli mesazhe të qarta për Policinë e Shtetit dhe luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit. Në takimin me drejtorin e përgjithshëm, ambasadorja tha se zbatimi i ligjit duhet të ruhet nga ndikimet e jashtme, ndërsa policia duhet të shtojë besimin e publikut përmes integritetit të saj.

Lufta ndaj krimit, Yuri Kim: Policia të rrisë besimin e publikut në integritetin e saj

Publikuar më: 4/11/2021, ora 15:48

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara Yuri Kim përcolli mesazhe të qarta për Policinë e Shtetit dhe luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit. Në takimin me drejtorin e përgjithshëm, ambasadorja tha se zbatimi i ligjit duhet të ruhet nga ndikimet e jashtme, ndërsa policia duhet të shtojë besimin e publikut përmes integritetit të saj.