Lufta në Ukrainë, BE përpiqet të shtrijë ndikimin në zona si Ballkani

Publikuar më: 21/9/2022, ora 14:35

Lufta në Ukrainë, BE përpiqet të shtrijë ndikimin në zona si Ballkani

Publikuar më: 21/9/2022, ora 14:35

Emiljo Çika, pedagog i marrëdhënieve ndërkombëtare, ishte i ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN nga ku foli për luftën në Ukrainë dhe ndikimin rus e perëndimor në shtetet e Ballkanit Perëndimor.

Lufta në Ukrainë, BE përpiqet të shtrijë ndikimin në zona si Ballkani

Publikuar më: 21/9/2022, ora 14:35

Emiljo Çika, pedagog i marrëdhënieve ndërkombëtare, ishte i ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN nga ku foli për luftën në Ukrainë dhe ndikimin rus e perëndimor në shtetet e Ballkanit Perëndimor.