Lufta në Ukrainë, Guterres: Dëmtimi i Zaporizhias nënkupton vetëvrasje

Publikuar më: 19/8/2022, ora 11:20

Lufta në Ukrainë, Guterres: Dëmtimi i Zaporizhias nënkupton vetëvrasje

Publikuar më: 19/8/2022, ora 11:20

Çdo dëmtim i mundshëm i centralit bërthamor të Zaporizhias do të ishte një vetëvrasje. Ky ishte paralajmërimi i zymtë i sekretarit të përgjithshëm të OKB, Antonio Guterres gjatë takimit të zhvilluar me presidentin turk, Recep Tayyip Erdogan, dhe atë ukrainas Volodymyr Zelensky, në qytetin e Lviv në Ukrainë.

Lufta në Ukrainë, Guterres: Dëmtimi i Zaporizhias nënkupton vetëvrasje

Publikuar më: 19/8/2022, ora 11:20

Çdo dëmtim i mundshëm i centralit bërthamor të Zaporizhias do të ishte një vetëvrasje. Ky ishte paralajmërimi i zymtë i sekretarit të përgjithshëm të OKB, Antonio Guterres gjatë takimit të zhvilluar me presidentin turk, Recep Tayyip Erdogan, dhe atë ukrainas Volodymyr Zelensky, në qytetin e Lviv në Ukrainë.