Lufta në Ukrainë, Zelensky paralajmëron për sulme në ditën e pavarësisë

Publikuar më: 21/8/2022, ora 15:24

Lufta në Ukrainë, Zelensky paralajmëron për sulme në ditën e pavarësisë

Publikuar më: 21/8/2022, ora 15:24

Presidenti ukrainas, Volodymyr Zelensky, u bëri thirrje qytetareve të tregohen vigjilentë para festimeve me rastin e 31-vjetorit të pavarësisë nga sundimi sovjetik ditën e mërkurë, ndërsa sulme të reja goditën Krimenë dhe një raketë plagosi 12 civilë pranë një centrali bërthamor.

Lufta në Ukrainë, Zelensky paralajmëron për sulme në ditën e pavarësisë

Publikuar më: 21/8/2022, ora 15:24

Presidenti ukrainas, Volodymyr Zelensky, u bëri thirrje qytetareve të tregohen vigjilentë para festimeve me rastin e 31-vjetorit të pavarësisë nga sundimi sovjetik ditën e mërkurë, ndërsa sulme të reja goditën Krimenë dhe një raketë plagosi 12 civilë pranë një centrali bërthamor.