Lufta tregtare me SHBA-në, Kina jep sinjal pozitiv: Bisedimet po përparojnë – A2

Lufta tregtare me SHBA-në, Kina jep sinjal pozitiv: Bisedimet po përparojnë

Bisedimet tregtare mes dy ekonomive më të mëdha të botës po përparojnë. Këtë e ka bërë të ditur ministri kinez i Tregtisë, Wang Showen, sipas të cilit Kina dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës duhet të arrijnë një kompromis në bisedimet për luftën tregtare.