“Luftë e ftohtë” dekretesh, Presidenti Meta kthen rreth 20 ligje brenda legjislaturës – A2

“Luftë e ftohtë” dekretesh, Presidenti Meta kthen rreth 20 ligje brenda legjislaturës

Që prej divorcit politik me Partinë Socialiste dhe me marrjen e detyrës së Presidentit të Republikës, Ilir Meta nuk i ka kursyer mazhorancës dhimbjet e shpeshta të kokës. Vetëm nga legjislatura që u mbyll më 18 korrik, Kreu i Shtetit i ka kthyer Parlamentit mbi 20 ligje. Duket se “Lufta e ftohtë” e dekreteve është intensifikuar së tepërmi. Pika më e nxehtë e përplasjeve për dekretet përkoi me 30 qershorin që u anulua nga presidenti duke e zëvendësuar me 13 tetorin.