Luftë e re nga Bjellorusia? Minsku dhe Moska nisin stërvitje të përbashkëta ushtarake

Publikuar më: 16/1/2023, ora 11:43

Luftë e re nga Bjellorusia? Minsku dhe Moska nisin stërvitje të përbashkëta ushtarake

Publikuar më: 16/1/2023, ora 11:43

Minsku dhe Moska nisën këtë të hënë stërvitjet e përbashkëta ushtarake, mes paralajmërimeve të Kievit për një ofensivë të re tokësore nga Bjellorusia. Minsku thotë se nuk do ti bashkohet luftës por aktiviteti i shtuar ushtarak në vend, ka alarmuar Ukrainën dhe perëndimin.

Luftë e re nga Bjellorusia? Minsku dhe Moska nisin stërvitje të përbashkëta ushtarake

Publikuar më: 16/1/2023, ora 11:43

Minsku dhe Moska nisën këtë të hënë stërvitjet e përbashkëta ushtarake, mes paralajmërimeve të Kievit për një ofensivë të re tokësore nga Bjellorusia. Minsku thotë se nuk do ti bashkohet luftës por aktiviteti i shtuar ushtarak në vend, ka alarmuar Ukrainën dhe perëndimin.