“Luftë për rend të ri global”, Islami: Bashkë me të do të zgjidhet dhe çështja e Kosovës

Publikuar më: 11/11/2022, ora 23:01

“Luftë për rend të ri global”, Islami: Bashkë me të do të zgjidhet dhe çështja e Kosovës

Publikuar më: 11/11/2022, ora 23:01

Kastriot Islami, ish-kryetar i Parlamentit, ish-ministër i Jashtëm, në Intervistë nga Merita Haklaj në A2 CNN, ndër të tjera foli edhe për tensionet në veri të Kosovës. Ai u shpreh se aktualisht po zhvillohet një luftë për rend të ri global dhe sipas tij, me këtë do të zgjidhet edhe statusi përfundimtar i Kosovës.

“Luftë për rend të ri global”, Islami: Bashkë me të do të zgjidhet dhe çështja e Kosovës

Publikuar më: 11/11/2022, ora 23:01

Kastriot Islami, ish-kryetar i Parlamentit, ish-ministër i Jashtëm, në Intervistë nga Merita Haklaj në A2 CNN, ndër të tjera foli edhe për tensionet në veri të Kosovës. Ai u shpreh se aktualisht po zhvillohet një luftë për rend të ri global dhe sipas tij, me këtë do të zgjidhet edhe statusi përfundimtar i Kosovës.