Lufthansa, në bisedime me qeverinë gjermane për një plan shpëtimi

Publikuar më: 5/5/2020, ora 23:03

Lufthansa, në bisedime me qeverinë gjermane për një plan shpëtimi

Publikuar më: 5/5/2020, ora 23:03

Lufthansa, kompania ajrore lider europiane, po humbet 1 milion dollar në orë dhe i duhet një plan imediat shpëtimi. Kompania është në bisedime të vazhdueshme me qeverinë gjermane për një marrëveshje të mundshme, në tentativë për t’i shpëtuar falimentit.

Lufthansa, në bisedime me qeverinë gjermane për një plan shpëtimi

Publikuar më: 5/5/2020, ora 23:03

Lufthansa, kompania ajrore lider europiane, po humbet 1 milion dollar në orë dhe i duhet një plan imediat shpëtimi. Kompania është në bisedime të vazhdueshme me qeverinë gjermane për një marrëveshje të mundshme, në tentativë për t’i shpëtuar falimentit.