Lugina e Shkrelit, thesari i pazbuluar mes Alpeve, promovohet nga të rinjtë

Publikuar më: 9/6/2022, ora 15:56

Lugina e Shkrelit, thesari i pazbuluar mes Alpeve, promovohet nga të rinjtë

Publikuar më: 9/6/2022, ora 15:56

Thethi dhe Valbona janë vetëm një pjesë e bukurive qe fshehin Alpet shqiptare. ''Miqtë e Alpeve'' kanë promovuar se fundmi edhe Luginën e Shkrelit, e cilësuar si një thesar natyror i rrethuar nga shumë maja malesh mbi 2 mijë metra. Por që deri tani pak njihet nga vizitorët vendas dhe të huaj.

Lugina e Shkrelit, thesari i pazbuluar mes Alpeve, promovohet nga të rinjtë

Publikuar më: 9/6/2022, ora 15:56

Thethi dhe Valbona janë vetëm një pjesë e bukurive qe fshehin Alpet shqiptare. ''Miqtë e Alpeve'' kanë promovuar se fundmi edhe Luginën e Shkrelit, e cilësuar si një thesar natyror i rrethuar nga shumë maja malesh mbi 2 mijë metra. Por që deri tani pak njihet nga vizitorët vendas dhe të huaj.