Luhatja e shifrave të Covid-19, epidemiologu: Nuk është çudi, klinika është zbutur

Teksa politika mori flamurin e zhvillimeve dhe kryesoi agjendën ditët e fundit, ndoshta nuk e harruam, por e zhvendosëm vëmendjen nga ai armiku për të cilën pyetëm, u stepëm, u kujdesëm dhe u izoluam për javë e javë me radhë.