Luhatjet e valutave, konsulentja financiare tregon si të mbrohemi

Pasiguritë e krijuara nga pandemia dhe kriza e shkaktuar prej saj reflektohen edhe tek ecuria e tregut të këmbimit valutor. Luhatjet e mundshme janë sot më të paparashikueshme nga ekspertët dhe mund të shkaktojnë humbje për përdoruesit e valutave.