Lukashenko nuk dorëzohet, Televizioni Publik Bjellorus i bashkohet protestës

Stafi i Televizionit Publik në Bjellorusi i është bashkuar grevës kombëtare të nisur nga rizgjedhja e shumëkundërshtuar e Presidentit Alexander Lukashenko. Televizioni shfaqi materiale ritransmetim teksa punonjësit dolën jashtë në shenjë proteste kundër censurës dhe rezultatit të zgjedhjeve.