Lule dhe dedikime për të sëmurët, familjarët shfaqen sërish me qese në duar tek Infektivi

Me shtimin e rasteve të të infektuarëve nga pandemia, janë shtuar edhe familjarët përpara dyerëve të spitaleve Covid. Ujë, lëngje dhe veshje janë produktet që u nevojiten të shtruarëve në pavionet e Infektivit.