“Lule t’bukra ka Tirona”, një tjetër sukses i West Side Family

Publikuar më: 6/5/2022, ora 08:58

“Lule t’bukra ka Tirona”, një tjetër sukses i West Side Family

Publikuar më: 6/5/2022, ora 08:58

Në Dita Jonë ishin të ftuar Landi Hysa dhe Armir Shahini nga grupi “West Side Family” për të promovuar këngën e tyre më të re.

“Lule t’bukra ka Tirona”, një tjetër sukses i West Side Family

Publikuar më: 6/5/2022, ora 08:58

Në Dita Jonë ishin të ftuar Landi Hysa dhe Armir Shahini nga grupi “West Side Family” për të promovuar këngën e tyre më të re.